Första sommaren med Rut

Jaha, i kväll avrundar jag 4 veckors (- några inhopp på jobbet ;)) lång semester. Jag kom just in från att ha varit i skogen med hundarna. I år är första gången sedan jag startade mitt företag som jag har haft semester, tidigare har jag haft endast några dagar, som nästan gjort mer skada än nytta. Och jag har jobbat så enormt mycket! Jag kan sumera den och säga att jag och hundarna har haft det underbart. Visst det var lite tufft när Rut kom, störd sömn är inte min melodi. Men efter ca 1 1/2 vecka hade vi hittat våra egna rutiner och vardags lunket slog i. En lugn rytm, jag har bara varit hemma, målat och inrett hemma och nu har jag äntligen fått det hem jag så länge längtat efter, jag har haft en enorm tur och jag är så glad i mitt boende. Jag är lite av typen mitt hem, min borg, jag älskar att vara hemma, det är viktigt för mig att känna att jag hinner vara hemma. Det känns härligt att sommren tycks fortsätta ett tag till.

Rut har visat sig vara en lite tänkare, vi får se om hon fortsätter att vara det när hon blir äldre. Rätt rivig tjej, vilket är bra tycker jag. Siri kan säga i från då kan Rut skälla på henne, jag bara ler, Siri bara suckar. Jag tittar på henne och tänker, du skulle ha mött dig själv som valp fröken.. Men när hon verkligen menar det då backar Rut, så klok är hon. Hon har fått sina törnar. Stackars Trubbel, vår katt, är väl sådär förtjust i Rut, tyvärr springer han när hon kommer.. Och springa efter är väl hur kul som helst.. Nu är han ute hela dagarna, går ut typ 07:00 och kommer hem vid 22:00 ca. Sova inne hemma måste han göra, så är det bara!

Siri och jag har hittat varandra på ett nytt sätt i träningen, jag kan inte riktigt sätta fingret på det, men vi spinner vidare på det för det känns riktigt bra. Jag tror mycket det är rallyn som släppt hämningar hos mig. Snart är det rallytävlingar i fortsättningsklass, vilket ska bli super skoj!

Ja det finns inte så mycket mer att tillägga annat än att jag ser fram mot hösten, förutom regn och rusk då. Hoppas på en vacker höst utan regn och blåst helt enkelt!

-save the dog-

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Yetson » Äntligen har jag hittat dig..:  ”Ju jag testade på pungen skit bra . Nu har jag ingen kvar ”

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

  • Lotta » Kaninmage:  ”Har också alltid kaninmage i frysen i fall min hund skulle få diarré, reser jag ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-