PT Utbildning

Som vanligt bloggar jag jag mindre än vad jag skulle vilja. Dagligen poppar det upp saker jag skulle vilja skriva om. Men som vanligt räcker inte tiden till. Förra veckan började jag min PT utbildning, super roligt och jag tycker att det känns så rätt. I morgon börjar sista delen av första delen :) Sedan börjar jag steg 2 i november. Många av dem som går steg 1 med mig kommer att köra på och vara klara i december. Jag har valt att dela upp det hela, så jag blir klar i februari -16.
Tur att jag har underbara människor i min närhet som ställer upp som hundvakter så att jag får möjlighet att gå denna utbildning, utan dem vet jag inte hur jag hade fått ihop det.

Hösten fylldes snabbt på med jobb, kurser och andra roliga aktiviteter. Som vanligt fyllde jag den till bredden, undra när jag ska lära mig. Eller kanske detta är det optimala? Jag har hunnit med kortare stunder med att bara vara. Lediga dagar får vänta helt enkelt.

Siris träning är inte fullt så intensiv som den varit hela sommaren, men vi hinner gott och väl att träna så jag ska inte klaga. Tänkte hinna tävla i höst/vinter.

Rut växer och frodas och jag blev nästan chockad när jag ställde henne på vågen i morse och hon vägde 14 kg, jisses!! Hon börjar så smått lära sig does and donts. Hon är fortsatt en liten tänkare och är en helt annan personlighet än Siri, såklart egentligen efter som de är två olika individer :)

Nu ska jag hinna slänga mig på sofflocket innan det är dax att gå och sova.
Lägger för ovanlighetens skull inte in en bild på en av mina vovvs utan en annan som jag bara tycker är underbar och tänkvärd :)

Allt gott!

-save the dog-
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Kaninmage:  ”Hej och tack för din blogg. Jag ger kaninmage vid dålig mage men tyvärr är det s..”

  • Yetson » Äntligen har jag hittat dig..:  ”Ju jag testade på pungen skit bra . Nu har jag ingen kvar ”

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-