Rallyträning

Det är mycket fokus på träning nu, det är ju så roligt. Det är därifrån jag hämtar energi och känsla. Hösten är här, om någon har missat det, härliga morgnar nu, kallt, frostigt och en vacker dimmslöja ligger i skogen. I morse väckte vi nog rådjursparet när vi kom upp i skogen. Det verkar som den eviga ungkarlen, rådjuret som jag skrev om i våras som jagade en rådjursbrutta, har funnit sin brud, eller så är det ett annat rådjurspar som hittat till vår skog.

I fredags var vi på Alunda bk och tränade lydnad för Niina S. Underbart höstväder där morgonen var ganska kall men solen värmde skönt på dagen och jag kände hur kinderna blossade när vi åkte hemåt. Vi fick en del bra nya verktyg att ta till i träning och överlag åkte jag därifrån och kände mig supernöjd, vi gjorde mycket bra saker. I går körde jag och Marie lite rallyträning, en del fokus på höger handling och sedan även en fortsättningsbana. Det var ett tag sedan vi körde en bana nu, närmare bestämt när vi tävlade i augusti sist, Siri gick riktigt bra. Saker och peta i finns det alltid och att hålla kavlité i detaljerna när man kör helhet är en konst, lite får man ge avkall på, det gäller att veta vad just jag väljer ;)

Snälla goa Marie filmade oss massor och jag har inte hunnit titta på allt än, men jag vill gärna lägga upp ett klipp häri bloggen som är tillpoppat med lite musik såklart, enjoy. Resten av dagen går att rädda liv, dvs jobbhelg. Ha de gött!

-save the dog- 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Kaninmage:  ”Hej och tack för din blogg. Jag ger kaninmage vid dålig mage men tyvärr är det s..”

  • Yetson » Äntligen har jag hittat dig..:  ”Ju jag testade på pungen skit bra . Nu har jag ingen kvar ”

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-