Olyckskorpar eller?

Just när Siri äntligen var igång efter sin stukade tå och träningen var åter där den var innan uppehållet så får hon en misstänkt fläkningsskada i bogen.
Många kanske inte skulle välja att så snabbt åka till veterinär eller behörig sjukgymnast för att ta reda på om något är fel eller om hunden "bara" sträckt sig. Och välja att på egen hand bara låta hunden vila. Med tanke på mitt jobb och vad jag möter varje dag i min vardag på jobbet gör jag inte så, skulle inte falla mig in överhuvudtaget. Uttänjade senor och ligament är inte att leka med.
Siri har nu haft koppelvila en vecka och är hältfri, i morgon har vi telefon avstämning med "vår" sjukgymnast Charlotte, så får vi se vart det leder. 

Rut och jag har just avslutat en valpkurs som vi gått för Emma Willblad, det var super skoj och jag fick med mig många bra tankar. Och ffa möjlighet att känna Rut lite på pulsen. Emma har en kurslokal väldigt nära mig och är jätteduktig på hundträning! Läs mer om Emma på www.emmawillblad.se 

Jag tycks också vara drabbad av skador och annan sjuka. Efter ha dragits med en stukad fot sedan i våras så pajade mitt knä för 1 1/2 vecka sedan. Så var det slut på löprundorna för en tid. Skulle behöva byta ut hela min högra sida :)
Nu har jag legat däckad hela helgen med feber och förkylning. Jag är inte riktigt gjord att vara still, så jag far upp och gör en massa saker hela tiden. Min kompis Maria sa att någon skulle behöva komma hit och sitta på mig för att jag ska vara still. Själv förstår jag inte alls vad hon menar ;)
Jag är en riktig listnörd, skriver ofta listor på vad jag ska göra ffa, denna helg hade jag en lista, inget blev gjort. I stället har jag legat och glott på TV hela helgen, urtråkigt, lyckades ta mig ut i skogen med hundarna i morse det kändes som ett maraton lopp. För pigg för att vara still (läs feberfri) för sjuk för att ränna runt :)

Våren 2016 börjar sakteliga struktureras upp, jag har PT utbildningen att se framemot, träning hos Niina, sen ska jag iväg och träna hund med ett gäng retriever tjejer i Östergötland, tävlingar och sen ska jag väl hinna klämma in lite jobb också. Skrattade åt mig själv när jag tittade i almanackan och såg att nästa torsdag var obokad, åh var min första tanke, sen slog mig tanken att det faktiskt är julafton då, nåväl, lever i nuet ;)

I övrigt önskar jag alla en riktigt God Jul och ett härligt Gott Nytt År!!

Och glöm inte att tänka på alla djuren på nyår, smäll inga smällare.. Skicka upp en Khom Loy, de går bra att beställa här> 

-save the dog-

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Kaninmage:  ”Hej och tack för din blogg. Jag ger kaninmage vid dålig mage men tyvärr är det s..”

  • Yetson » Äntligen har jag hittat dig..:  ”Ju jag testade på pungen skit bra . Nu har jag ingen kvar ”

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-