Nyheter

Nu planerar jag att komma igång med lite kurser så smått, även lägga mer tid på min hemsida som bara fått vara under en lång tid. Tid och energi finns äntligen. Jag börjar lite med kurser redan nu till vintern. Massagekurs är inplanerad, datum ligger ute här.

Det kommer även komma en trixkurs på ett tillfälle, mer information kommer.

Kommande helg tar jag båda tjejerna och drar ner till Värnamo för att gå kurs för Sarah Karlsson, det ska bli super skoj och få höra vad hon har för tankar och råd att komma med. Hoppas att det kommer vara ok att filma i så fall lägger jag upp lite filmer här.

Siri har fått för mig börjat med en helt ny gren, nämligen nosework. Känns så skönt i matte hjärtat att vi har något som vi får göra ihop. Hon tar pensionen med ro och känns nöjd att slippa pill i moment. Hon har alltid varit plattan i mattan hunden, och jobba självständigt passar henne utmärkt då hon är en hund som tycker att hon kan själv <3  

Jag har även ett aktivt instgramkonto, där filmer kring egen träning samt kurser och aktiviteter kommer läggas ut.
Kontot heter LevaHund, välkommen!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Kaninmage:  ”Hej och tack för din blogg. Jag ger kaninmage vid dålig mage men tyvärr är det s..”

  • Yetson » Äntligen har jag hittat dig..:  ”Ju jag testade på pungen skit bra . Nu har jag ingen kvar ”

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-