Nya tider

Under många år har jag drivit mitt företag med inriktning som konsult som leg djusjukskötare samt på privatägda rehabanläggningar.

Våren 2020 fick jag ett ebjudande om en anställning på ett djursjukhus i Stockholm, har inte haft någon större längtan efter det och kände mig först väldigt osäker. Efter mycket funderande fram och tillbaka bestämde jag mig att tacka ja,
Länge kände jag mig lite smått ångerfull. Nu har det gått en tid som anställd, senast var -09. Och jag känner att det var rätt beslut, av många olika anledningar. Jag har saknat lite gnista att driva mitt företag och allt vad det innebär.

Förtaget kommer finnas kvar, och jag kommer ev ha lite kurser och föreläsningar i framtiden.

Jag hoppas lite inspiration kommer finnas att hålla denna sida lite levande. Mest går min tid och energi åt att lära mig bli intensivvårdssköterska, vilket är en riktig utmaning. Även om jag jobbat på djursjukhuset i nästan 10 år känner jag mig ny.
Ser fram mot att bli den bästa jag kan bli och lite till :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Yetson » Äntligen har jag hittat dig..:  ”Ju jag testade på pungen skit bra . Nu har jag ingen kvar ”

  • Emma » Jag följer dig..:  ”Ååååhhhh Jag har en boxer/bulldog och en amstaff! Amstaffhanen är 10 nu å boxe..”

  • filippa » Rätt fokus!:  ”Hej. satt och googlade på ett "problem" som min hund har och så kom jag in här. ..”

  • farmormormor » Rätt fokus!:  ”<3”

  • Lotta » Kaninmage:  ”Har också alltid kaninmage i frysen i fall min hund skulle få diarré, reser jag ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-