Ingen människa är så liten att hon inte når sitt hjärta. 

-Okänd-

Kurser/föreläsningar

Jag ordnar kurser och föreläsningar. Vill ni att jag ska komma till er och hålla en föreläsning, kontakta mig för mer information.

Sidan för kurser/föreläsningar uppdateras så fort vi planerar en aktivitet. Har ni önskemål är ni självklart välkomna att höra av er till mig.

 

Önskar du få privat hjälp av mig läs mer under konsultation.

Massage/stretchkurs för hemmabruk

Massage/stretchkurs för hemmabruk kommer att hållas på Prima Hundpool, tre måndagar kvällar i rad med start, 25/11, vi börjar kl 19:00-21:00. Kursen riktar sig till dig som vill lära dig att ta hand om dina hund kropp på ett bra och enkelt sätt.
Kursen kostar 1500:- och betalas i samband med anmälan. Maila för att anmäla och när du fått en bekräftelse betalar du kursen för att säkra din plats. 
Medtag gärna egen hund, en filt/pläd för hunden att ligga på, klä dig gärna i bekväm kläder då vi sitter på golvet för mycket praktisk träning. Se till att hunden är ordentligt rastad innan kursen startar. Vi har en kortare paus för rastning.
Välkommen att höra av dig om du har frågor!

Föreläsning om Amichein Bonding

Är ni en grupp, förening, klubb som vill lära er/är nyfikna på Amichien Bonding och vad det handlar om, går det bra att boka informationsträff eller föreläsning. Kontakta mig för mer information.