En indian satt och pratade med sitt barnbarn. Han sa: ”I alla människor bor det två vargar som slåss. Den ene är ond; det är ilska, missunnsamhet, avundsjuka, arrogans, självömkan, lögn, överlägsenhet och egoism. Den andre är god; det är glädje, fred, kärlek, hopp, lugn, ödmjukhet, välvilja, empati, sanning och tillit". "Vilken varg vinner?”, sa barnet." Den du matar”, sa den gamle mannen.

-Okänd-

Keiko © Lotta Moll
Keiko © Lotta Moll

Promenader

Träningspromenaderna är till för dig som vill träna att gå promenad eller kanske bara träna på att vara i närheten av andra hundar. Kanske är din hund känslig och reagerar starkt vid hundmöten eller reagerar på okända människor.

På våra träningspromenader tränar vi med tysta signaler där både hundarna och vi ägare ska känna oss trygga utan press. Det är ingen som behöver bevisa något med sina hundar utan tanken är att ge hundarna rätt information under rätt förutsättningar.

För att skapa en trygg miljö för hundarna så bör inga hundar hälsa på varandra före, efter eller under själv träningspromenaden. Det blir lätt stress för hundarna och träningen blir mycket lättare för både hundarna och ägarna!

När din hund inte behöver hälsa på andra hundar ger du din hund trygg information och att den bara kan vara där i nuet med dig.

Datum: 1/11, 6/12.
Kl. 11:00

Plats: Vendelsö

Pris: 200 kr/tillfälle/hund, betalas på plats.

Föranmälan inför varje enskilt tillfälle krävs, begränsat antal platser!

Anmäl intresse>

I anmälan skriver du vad ni har för hund och varför ni önskar deltaga på promenaderna.

Varmt Välkommen!